Tjuven lärde Marcus-Gunnar att spara pengar

  • Vem: Marcus-Gunnar, 35 år
  • Dröm: Buffert
  • Sparar med: Tjuven

Tjuven är som gjord för mig som aldrig kunnat spara

Direkt när jag fick höra om Tjuven visste jag att den skulle vara perfekt för mig. Jag har alltid haft dålig koll på min ekonomi och levt efter filosofin ”det löser sig”. Att jag, som aldrig sparat innan, efter 30 år äntligen lyckats är definitivt tack vare Tjuven.

Som illustratör är inkomsten osäker och oregelbunden men att ha ett sparande gör mig tryggare. Min första dröm var att spara 100 000 kr till en buffert. Chockerande nog tog det bara 2 år att uppnå, så nu har jag höjt målet till 200 000 kr. 

Innan brukade jag göra rätt många spontana köp så min första tanke var att jag inte borde märka skillnad om jag köpte en latte eller sparade? Och mycket riktigt, jag älskade att spara med Tjuven och den är som gjord för mig! 

Idag är jag tacksam över mitt sparande

Dreams är lite som ett spel och jag blir väldigt motiverad av att se framstegen i appen. Idag har jag bättre koll på ekonomin och tänker oftare igenom mina köp för att ha råd att spara mer. Utöver buffert sparar jag även till en reskassa, handpenning till hus och har ett fondsparande till min son. Men flera gånger har jag sparat utan att veta till vad, bara att jag gillar möjligheterna sparandet ger mig. 

Jag känner mig tacksam idag, för jag trodde aldrig att jag skulle kunna spara regelbundet på det sätt som jag gör nu. 

Välj ditt dreamteam

Spara utan att det märks med Tjuven

Ladda ner Dreams och aktivera Tjuven så hjälper vi dig spara en hemlig summa, varje vecka.

Ladda ner Dreams