Familjen Boney sparar tillsammans till sommarstugan

  • Dröm: Skärgårdsstugan
  • Sparhack: Tjuven och månadsöverföring

Tillsammans har vi lyckats spara mer än vi trodde.

Vi har en skärgårdsstuga i familjen som vi alla älskar och åker till så ofta vi kan. Förra sommaren startade vi tillsammans med min syster och hennes dotter ett gemensamt sparande till stugan.

Snart har vi sparat ihop till rinnande vatten. Eller en pizzaugn.

Det är massor som behöver göras — lillstugan har inget rinnande vatten, verandan är rutten, vi behöver måla om och så vidare. Vi har rätt olika förutsättningar ekonomiskt, men alla kan och vill spara 100 kronor i månaden och det fungerar jättebra med appen.

När min systerdotter Julia fick höra om sparandet blev hon superglad – hon tror att vi ska bygga en vedeldad pizzaugn ute på tomten. Vi måste nog ha familjeråd för att rösta vad vi ska använda pengarna till.

Det är så motiverande att se drömmarna.

Vi sparar mycket till upplevelser och ofta till sådant vi redan gjort, men vill göra igen. Det är så motiverande att öppna appen och se bilderna på våra drömmar, minnas hur det var i Spanien och tänka på att vi sparar för att åka dit igen. Jag kan mysa inombords åt det.

Välj ditt dreamteam

Välj ditt dreamteam

Att spara tillsammans med vänner och familj till det ni vill göra ihop är en riktigt bra idé. Statistiken säger till exempel att ni har 54% större chans att nå ert mål när ni sparar i grupp.

Spara tillsammans