Charlie sparar till sina barns 18-årsdag

  • Dröm: Barnens 18årsdag
  • Sparhack: Autopiloten och Raketen

Det fetaste är att märka att jag kan spara mer än jag tror. Det känns som gratis pengar.

Jag gillar att spara varje vecka. När det dras lite hela tiden. Det bästa jag vet är att appen tar pengar utan att man tänker på det. Helt plötsligt har du en stor kista med cash. Jag glömde bort att jag hade Dreams ett tag, sen när jag öppnade appen hade jag tolv lax där. Jag ba: “Oh shit!”

Det fetaste är att man märker att man har mer cash att spara än man tror. Det känns som gratispengar. Min kusin ska gifta sig i Portugal och hela familjen har en gruppdröm tillsammans för att åka dit. Det blir hype när vi sparar ihop och peppar varandra. Man ser fram emot det ännu mer.

Nu fondsparar jag till mina barn med Dreams

Nu sparar jag till båda mina barn i Dreamsfonden också. De ska få något fint när de fyller 18. De är fortfarande små men jag vill ge dem nåt att se fram emot. Känns fett bra att ha börjat redan nu.

Välj ditt dreamteam

Investera i dina stora drömmar

Vanligt sparande är ett bra sätt att uppnå mindre drömmar. Men för att uppfylla de största drömmarna kan det vara bra att investera dina pengar. Dreams gör det lika lätt att investera som att spara och du kan börja med tio kronor.

Fondspara