Little Jinder lanserar podcast under Hejdå-turnén

Torsdag morgon 02.22 klippte Little Jinder fortfarande premiäravsnittet av podden ‘Living the dream’ och poddportalens uppladdningsfönster hann stängas. En dag försenad är den dock här. Följ med bakom kulisserna på Jinders Hejdå-turné och hör samtal om allt mellan himmel och jord, artister emellan.  

Livet som artist är ibland stökigt. Premiäravsnittet av Little Jinders podcast ‘Living the dream’ var först tänkt att gästas av en duo som tyvärr var för bakis för att orka. Inspelningen ställdes in och istället fick Jonas Lundqvist rycka in och blir nu först ut att träffa Josefine.

“Jag tänker använda podden som en radiodagbok så den lär väl bli som mitt liv i övrigt och det är ju inte svagt material direkt” säger Josefine Jinder om ‘Living the dream’.

I podden, där allt kan hända, får vi även följa med bakom kulisserna under Jinders Hejdå-turné och höra om hur det går för henne att spara till drömmen om att fira sin trettioettårsdag på Jamaica.

“Jag har fått höra sen poddtidernas begynnelse att jag borde ha en podd, så det känns ju jättelägligt att komma såhär tio år efter och starta en faktiskt. Stolt att jag kom till skott och samtidigt kanske får åka på semester för första gången i mitt liv också! Äkta win-win” säger Josefine.

Podden, som spelas in och klipps av Josefine själv presenteras tillsammans med fintechbolaget Dreams som hon även lanserar samarbetet “Spara med Little Jinder” med.

Podden ‘Living the dream’ finns på Acast:  https://www.acast.com/livingthedream

 

Hejdå-turnéschema:

9 november – Karlstad, Nöjesfabriken

10 november – Örebro, Örebro Konserthus

16 november – Göteborg, Pustervik

17 november – Lund, Mejeriet

24 november – Stockholm, Berns

7 december – Borlänge, Liljan

8 December – Malmö, KB

14 december – Norrköping, Arbis Bar & Salonger

15 december – Uppsala, Uppsala Konsert och Kongress

Dreams Sustainable AB, Kungstensgatan 21 A, 113 57 Stockholm, Sweden, e-post hello@getdreams.com , Sw. registration number: 559347-5535, CEO Konstantin Lezhnin