Little Jinder gör ekonomirevansch – blir drömcoach

Från 10.000 i taxiutgifter varje månad till drömcoach. Nu ska albumaktuella artisten Little Jinder hjälpa Sverige spara mer pengar. Jinder, som tidigare utmärkt sig för sin dåliga koll på ekonomi, tar nämligen revansch som sparexpert i ett nytt samarbete med fintechbolaget Dreams.

I samband med starten av Hejdå-turnén får Josefin Jinder i uppdrag av Dreams ta på sig rollen som drömcoach. Jinder, vars ekonomi bland annat varit föremål för en Lyxfälle-undersökning i TV-programmet Breaking News anlitas nu som drömcoach i bolagets senaste sparfunktion. Genom att anta och klara av särskilda sparutmaningar hjälper Josefine Dreamsanvändarna, och sig själv, spara mer pengar till sina drömmar.

‘Jag har aldrig pengar och fattar aldrig varför? Det här ska bli jättespännande, tänk om jag blir rik? Jag tror jag är det egentligen,’ säger Josefine Jinder.

‘Vi har anlitat Josefine som coach för att bevisa att med rätt hjälpmedel kan alla spara pengar. Pekpinnar från ekonomer och trötta råd du redan hört kommer nämligen inte göra skillnad för din ekonomi. Men när du får hjälp att spara på ditt sätt, som en konsekvens av sådant du tycker om, blir sparandet lätt. Det är det som Dreams och Little Jinder ska hjälpa dig med’, säger Joakim Jörlander, marknadschef på Dreams.

Samarbetet “Spara med Little Jinder” innebär att användare slår på en funktion i appen för att under turnéperioden automatiskt spara 200 kronor varje vecka Josefine klarar en sparutmaning. Utmaningar av typen åk inte taxi eller komma in gratis på klubbar nomineras via sajten sparamedlittlejinder.se där man även kan följa framstegen.

‘Med den här funktionen hjälper Little Jinder våra användare att spara mer pengar på ett sätt som är roligt och motiverande både för Josefine och dem. Det här är alltså inte en kupp utan handlar om att ge plats för ett nytt sätt att se på sparande och ekonomi, som kommer hjälpa fler människor uppnå sina drömmar’, säger Joakim.

Samtidigt som samarbetet ‘Spara med Little Jinder’ släpps även podcasten ‘Living the dream’. Podden spelas in mitt under pågående turné och Josefine gästas varje vecka av nya artistkollegor för att prata om allt mellan himmel och jord. Först ut är Jonas Lundqvist.

Sajten sparamedlittlejinder.se samt sparfunktionen lanseras idag, den 9 november, precis som podcasten ‘Living the dream’. Podden finns på Acast.

Dreams Sustainable AB, Kungstensgatan 21 A, 113 57 Stockholm, Sweden, e-post hello@getdreams.com , Sw. registration number: 559347-5535, CEO Konstantin Lezhnin