Linn betalar av dyra kreditkortsskulder

  • Namn: Linn
  • Ålder: 39
  • Dröm: Skuldfri
  • Sparhack: Tjuven

Denna artikel innehåller ett exempel på en norsk Dreamskund som använder vår tjänst för att betala ner sina skulder. För tjänsten Dreams Skuldfri i Sverige är Dreams bankpartner Ålandsbanken kreditförmedlare.

Genom att betala lite mer varje månad blir jag skuldfri flera år tidigare. Min dröm är att bli skuldfri innan jag går i pension, men som min situation var innan hade jag inte kunnat lyckas med det förrän jag bytte till Dreams.

Jag hade flera kreditkortsskulder som jag ville samla på ett ställe. Flera av dem hade otroligt höga räntor och mitt mål var därför att refinansiera dem för att spara pengar på räntan.

Bara genom att ha samlat lånen via Dreams sparar jag nu runt 800 kr i månaden, och räntan har halverats. Det största lånet jag hade tidigare hade en ränta på nästan 25% och jag betalade 1500 kr bara i ränta på det varje månad.

Jag betalar extra med hjälp av en ”tjuv”

Det bästa med appen är alla sparhack. Sparhacket Tjuven stjäl en slumpmässig summa från mig varje månad så att jag betalar in extra på mitt lån. Du får ”hallå, har jag blivit lurad?”-känslan, men på ett bra sätt när pengar har dragits. Det handlar ju inte om någon elak tjuv, utan om att jag faktiskt blir skuldfri snabbare.

Efter att ha använt Dreams ett tag känner jag att flera saker har börjat falla på plats. Jag kan sänka axlarna, andas ut och fokusera på betalningen utan att känna den ständiga stressen. Förut gick jag runt och tänkte att skulderna aldrig skulle försvinna. Som det är nu kommer jag bli skuldfri innan jag går i pension, precis som jag hade hoppats. Det är underbart att veta!

 

Vid 100 000 kr kreditbelopp och en årsränta om 7,55%, 5 års löptid (återbetalningstid), uppläggningsavgift på 0 kr, aviavgift på 0 kr och administrativ avgift om 0 kr är den effektiva räntan 7,82%. Månadsbeloppet att betala i exemplet är 2 006 kr. Det totala beloppet att betala blir då 120 370 kr. Exemplet förutsätter att ränta och avgifter är oförändrade under hela kreditperioden. Räntan är rörlig och kan variera under lånets löptid. För närvarande erbjuder vi individuella räntor i spannet 6,95% till 19,95%, vilket motsvarar en effektiv ränta mellan 7,18% och 21,88%.