Fick kontroll på skulderna ”Det har lyft många kilo från mina axlar”

  • Namn: André
  • Ålder: 29
  • Dröm: Bli skuldfri
  • Sparhack: Ingen mer läsk

Denna artikel innehåller ett exempel på en norsk Dreamskund som använder vår tjänst för att betala ner sina skulder. För tjänsten Dreams Skuldfri i Sverige är Dreams bankpartner Ålandsbanken kreditförmedlare.

Även om jag har försökt, har jag aldrig varit en särskilt ekonomisk person. Jag har alltid haft lite små skulder här och där, vilket i sig inte behöver vara ett problem – men till slut tappade jag kontrollen över skulderna och hur jag skulle lyckas betala dem.

En utmaning att ha skulder på flera ställen

De senaste åren har jag haft möjlighet att städa upp mycket, men jag bar fortfarande på den ekonomiska bördan jag ådragit mig tidigare. En av mina utmaningar var helt klart att jag hade skulder på flera ställen. Det gjorde det svårt att hålla koll.

Även om det fungerade att betala på det sättet har det varit jobbigt att alltid befinna sig i ekonomiskt uppförsbacke – men så hittade jag Dreams.

För första gången på länge har jag en känsla av kontroll

Erbjudandet från Dreams att refinansiera mina skulder har lyft många kilo från mina axlar och för första gången på länge har jag nu en känsla av kontroll. Jag är så tacksam för det! Jag har fortfarande skuld, men nu är allt samlat på ett ställe och mycket mer hanterbart. Utöver detta gör Dreamsappen det också mycket enklare att betala lite extra på skulden när jag kan. Pengar som annars skulle slösas bort på småsaker. Vilken lösning!

 

Vid 100 000 kr kreditbelopp och en årsränta om 7,55%, 5 års löptid (återbetalningstid), uppläggningsavgift på 0 kr, aviavgift på 0 kr och administrativ avgift om 0 kr är den effektiva räntan 7,82%. Månadsbeloppet att betala i exemplet är 2 006 kr. Det totala beloppet att betala blir då 120 370 kr. Exemplet förutsätter att ränta och avgifter är oförändrade under hela kreditperioden. Räntan är rörlig och kan variera under lånets löptid. För närvarande erbjuder vi individuella räntor i spannet 6,95% till 19,95%, vilket motsvarar en effektiv ränta mellan 7,18% och 21,88%.