Du får pengar tillbaka på dina gröna köp

Med Dreams sprillans nya sparhack Cashback kan du få pengar tillbaka om du gör gröna köp. Det ger mer pengar till dina drömmar, så vad väntar du på?

Gröna val är oftast billigare för dig, men också snällare mot planeten. Vi tycker därför att gröna val i vardagen ska premieras, för de är ju helt enkelt lite bättre, eller hur?

Hur fungerar sparhacket Cashback?

Åker du kollektivt, handlar vegetarisk mat, laddar din elbil eller köper secondhand? Bra, då kan du få pengar tillbaka!

Dreams nya sparhack Cashback är för dig som har Dreamskortet, eller skaffar det gratis. Du kan aktivera sparhacket redan idag och få 2% (upp till 250 kr) tillbaka på dina gröna köp, varje månad.

Din cashback sätts automatisk in på ditt Dreamskort varje månad så att du kan fortsätta göra fler gröna köp.

Vilka köp ger grön cashback?

Det enda du behöver göra är att välja de gröna alternativ du brukar köpa, eller byta ut dina köp mot en grönare och mer cirkulär konsumtion, för att börja tjäna cashback.

Ta en Voi istället för taxi, köp secondhandkläder istället för nya, välj en vegetarisk middag på restaurangen eller hoppa på bussen till jobbet och låt bilen stå – möjligheterna är många för vi ger cashback på hundratals olika köp!

Några köp som ger grön cashback är:
Bolt, Voi, Tradera, Blocket, matbutiker, restauranger, SJ, SL, Västtrafik, Skånetrafiken, Myrorna och Swappie.

Välj ditt dreamteam

Skaffa Dreamskortet gratis och få pengar tillbaka

Förutom att du kan börja tjäna grön cashback genom kortet så klimatkompenserar vi även alla köp med kortet – utan extra kostnad för dig. Grönt är skönt (för plånboken)!

Skaffa kortet