Är Dreamsappen bra?

Kort sagt – ja det tycker vi och våra 460.000 användare. Varje månad sparar Dreams användare i genomsnitt 1470 kronor mer än de gjorde utan appen.

83% uppger att de sparar mer pengar än innan, och 74% att de är mer nöjda med sin ekonomi.

Att människor sparar mer tycker vi är ett bra bevis på att appen verkligen fungerar och att vi gör det lättare för fler människor att få en bättre ekonomi, känna större ekonomiskt välbefinnande och till slut uppfylla sina drömmar.

Högt betyg i Appstore

Dreams får också överväldigande positiv feedback från våra kunder, både i vår support och i omdömen på Appstore och Google Playstore. I genomsnitt får appen betyget 4,7 på Appstore och 4,5 på Playstore.

Varje vecka skriver kunder till oss och berättar hur de uppfyllt drömmar, lyckats sparat mer pengar och känt sig bättre och stoltare över sin ekonomi än vad de trodde var möjligt.

Vi har alltså all anledning att anse att Dreams verkligen är bra, men det betyder förstås inte att alla behöver appen.

Utvecklad med forskning

Dreams har utvecklats med hjälp av beteendevetenskaplig forskning och psykologi för att hitta ett sätt att spara som är mer motiverande, enklare och roligare än vanligt, eftersom vi vet att väldigt många människor tycker pengar och sparande är svårt, tråkigt och till och med ångestframkallande.

Testa appen gratis

Tycker du redan att det är kul och enkelt att spara pengar kanske du inte behöver Dreams hjälp. Men för alla som vill ha ett enkelt sätt att spara till specifika drömmar, motiveras och inspireras av roliga och unika sparsätt och få hjälp att spara utan att det riktigt märks är det värt att ladda ner Dreamsappen och testa gratis. Vi tror du kommer bli nöjd!

Du kan läsa mer om exakt hur Dreams fungerar här.

Välj ditt dreamteam

Ladda ner och testa gratis

Ladda ner och testa Dreams gratis i 30 dagar. Använd våra unika sparsätt för att spara till dina egna drömmar eller tillsammans med vänner och familj till gemensamma mål.

Ladda ner