Är Dreamsappen bra?

Med risk för att låta lite stöddiga så tycker vi faktiskt det. Men det är inte så viktigt vad vi tycker, utan vad du och våra 460.000 användare säger. Läs och se vad du tycker – kan Dreams vara något för dig?

Huruvida en sparapp är bra eller inte är förstås upp till var och en att bestämma, och vad du tycker är bra kanske inte passar någon annan. Det finns dock några saker vi är väldigt stolta över och som visar på att Dreams definitivt är bra för många användare. Till exempel visar undersökningar vi gjort bland våra kunder att de i genomsnitt sparar  1470 kronor mer varje månad än de gjorde utan appen.

83% uppger dessutom att de sparar mer pengar än innan, och 74% säger att de är mer nöjda med sin ekonomi.

Att människor sparar mer tycker vi är ett bra bevis på att appen verkligen fungerar och att vi gör det lättare för fler människor att få en bättre ekonomi, känna större ekonomiskt välbefinnande och till slut uppfylla sina drömmar.

Högt betyg i Appstore

Dreams får också överväldigande positiv feedback från våra kunder, både i vår support och i omdömen på Appstore och Google Playstore. I genomsnitt får appen betyget 4,7 på Appstore och 4,5 på Playstore.

Varje vecka skriver kunder till oss och berättar hur de uppfyllt drömmar, lyckats sparat mer pengar och känt sig bättre och stoltare över sin ekonomi än vad de trodde var möjligt.

Vi har alltså anledning att anse att Dreams verkligen är bra, men det betyder förstås inte att alla behöver appen eller att den är perfekt för alla.

Utvecklad med forskning

Dreams har utvecklats med hjälp av beteendevetenskaplig forskning och psykologi för att hitta ett sätt att spara som är mer motiverande, enklare och roligare än ett vanligt bankkonto, eftersom vi vet att väldigt många människor tycker pengar och sparande är svårt, tråkigt och till och med ångestframkallande. Här kan du läsa lite mer om vetenskapen bakom Dreamsappen.

Testa appen gratis

Tycker du redan att det är kul och enkelt att spara pengar kanske du inte behöver Dreams hjälp. Men för alla som vill ha ett enkelt sätt att spara till specifika drömmar, som behöver extra motivation eller vill inspireras av roliga och unika sparsätt och få hjälp att spara utan att det riktigt märks är det värt att ladda ner Dreamsappen. Du testar alltid gratis i 30 dagar. Vi hoppas du kommer bli nöjd!

Du kan läsa mer om hur du sparar med Dreams här.

Välj ditt dreamteam

Ladda ner och testa gratis

Ladda ner och testa Dreams gratis i 30 dagar. Använd våra unika sparsätt för att spara till dina egna drömmar eller tillsammans med vänner och familj till gemensamma mål.

Ladda ner