Tre fördelar med Dreams Skuldfri

Funderar du på vad som skiljer Dreams Skuldfri från andra samlingslån? Det finns tre tydliga fördelar som gör att vi sticker ut ur mängden och som gör att du borde refinansiera via oss och vår partnerbank Ålandsbanken.

1. Lägre totalkostnad

Väljer du att ansöka om refinansiering med Dreams Skuldfri kommer du bara att erbjudas ett samlingslån om vi kan göra det billigare för dig. Det gör vi genom att sänka din totalkostnad. Det är viktigt att komma ihåg att det är just totalkostnaden du ska titta på, då det är den som talar om för dig hur mycket du kommer spara i förhållande till de betalningsplaner du har idag.

2. Sparhack

Kunder med Dreams Skuldfri har fri tillgång och användning av Dreamsappen under hela den period de betalar av sin skuld hos oss. I appen får du full överblick över din skuld, och kan även aktivera våra smarta sparhack för att betala ner extra på skulden varje månad. 

Dreamsanvändare sparar i genomsnitt hela 1 470 kronor mer per månad när de använder sparhacken i appen. Det skulle kunna betyda 1 470 kronor i extra inbetalning på din skuld varje månad och att bli skuldfri mycket tidigare.

3. Inga nya lån

Vi på Dreams kommer inte erbjuda dig utökat låneutrymme, och vi låter dig inte ta nya lån via vår tjänst. Vårt mål är att hjälpa människor bli skuldfria, inte försätta dem i mer skuld. Vi erbjuder därför bara ett samlingslån för de lån och krediter du redan har.