Andreas sänkte bilkostnaden med elbil

  • Namn: Andreas Schagerström
  • Familj: fru och två tonårsbarn
  • Bor: några mil utanför Karlstad
  • Kör: Mini Cooper SE

När dieselpriserna sköt i taket började jag snegla på att byta ut bilen jag använde för att pendla till jobbet med. Att ensam köra flera mil fram och tillbaka varje dag i en stor törstig bil hade blivit mycket dyrare och det kändes inte hållbart i längden. 

Fick erbjudande i appen

Jag har använt Dreams i mer än 3 år och såg erbjudandet om förmånlig billeasing för Dreamskunder inuti appen i samma veva som jag letade ny bil. Bra tajming helt enkelt och jag tyckte det var prisvärt. Jag tyckte även bilen var välutrustad för att vara en ganska basic modell och säljaren på Arval som kontaktade mig efter min intresseanmälan gjorde mig helt trygg med leasingen.

Eftersom jag redan känner till varumärket Dreams och litar fullt på det så var jag inte heller främmande inför att leasa en bil via erbjudandet jag såg i appen. Det är skönt när allt ingår som i detta leasingavtal! 

Mini Cooper som bil har alltid tilltalat mig och jag upplever inga problem med storleken, trots att jag är 195 cm lång. Det funkar hur bra som helst då jag 90% av tiden ändå jobbpendlar ensam i bilen. För resor när hela familjen ska med reser vi med vår större familjebil, och just därför passar det utmärkt att leasa en billigare och mindre bil som komplement.

Leasingen uppfyllde alla krav jag hade 

Tanken om elbil var något som hade väcktes hos mig när bilbytet var ett faktum då jag bryr mig om miljön och ser el som framtidens drivmedel. Utöver att jag kikade efter elbil så hade jag tre tydliga kriterier för leasingen av min nya bil: ingen kontantinsats, fast ränta och bra månadskostnad.

“Mina erfarenheter med min nya elbil och leasingen hittills är – inget krångel!”

Jag vet precis vad bilen kostar varje månad, jag slipper tråkiga överraskningar ekonomiskt (som bilägande annars kan orsaka) och jag sparar ungefär 1000 kr varje månad genom att ladda istället för att tanka fossila bränslen. Så det är en bra affär för plånboken också! Nästa gång familjen behöver byta bil lutar det starkt åt ytterligare en elbil då min upplevelse varit väldigt positiv. 

Välj ditt dreamteam

Leasa en dröm på ström

Uppfyll bildrömmen – privatleasa en Mini Cooper SE med fast ränta och noll krångel. Från 2995kr/månad bara för Dreamskunder.

Läs mer här