Fyra nya sparhack hjälper dig spara när du spenderar

Vem bestämde att man måste spara pengar för att spara? Verkligen inte vi i alla fall, och därför presenterar vi nu fyra nya sparhack som hjälper dig spara och uppfylla dina drömmar varje gång du spenderar – eller inte – med Dreamskortet. Varsågod.

Okej okej, vi ska inte låtsas som att man inte behöver spara för att uppfylla sina drömmar eller att en hälsosam ekonomi kan byggas på något annat sätt än med ett getöga på utgifterna. Men det finns många olika sätt att spara på och ett av de roligaste är när man drar – eller inte drar – sitt Dreamskort. 

Det är det enda kortet som hjälper dig spara pengar när du handlar, med hjälp av fyra pinfärska sparhack endast tillgängliga för dig med Dreamskortet. Speciellt framtagna för att hjälpa dig förena nytta med nöje och spara på det sätt som passar dig bäst. 

Väljer du Banditen, Runda upp, Hoppa shoppa eller Viloläge?

 

Runda upp

Ibland vill och måste vi köpa saker, så varför inte slå två flugor i en smäll och spara samtidigt? Sparhacket Runda upp gör precis vad det låter som, rundar upp alla dina köp med Dreamskortet till närmsta 10-krona och sparar automatiskt mellanskillnaden till din dröm. Kort och gott en riktigt bra pengavana, helt utan att du behöver förändra något alls, skönt!

Viloläge

Hade du en köpfri dag? Perfekt, då kan sparhacket Viloläge belöna dig genom att automatiskt spara valfri summa till din dröm. Viloläge stämmer dagligen av om du handlat med Dreamskortet eller inte, och puttar in en summa mot drömmen när du låtit kortet vila. Vi hade lika gärna kunnat kalla det “Spara utan att lyfta ett finger” för det är precis vad du kommer göra. 

Banditen

Upp med händerna för här kommer Banditen, Tjuvens gemytliga kusin från landet. Man märker att de hör till samma familj eftersom de tänker ganska lika. Banditen stjäl nämligen en hemlig summa på slumpmässigt utvalda köp du gör med Dreamskortet och schysst som han är stoppas bytet i din dröm. 

Det är ca 20% chans att Banditen slår till vid ett köp och precis som med Tjuven ställer du själv in intervallet med lägsta och högsta beloppet som Banditen får stjäla, någon ordning får det ju vara. 

Hoppa shoppa

Ibland behöver man lite hjälp att vara sitt allra bästa jag, och vilka vore vi om vi inte fanns där för att stötta dig i vått och torrt? Aktivera Hoppa shoppa om du vet med dig att du lägger lite väl mycket pengar på vissa kategorier av köp – som kläder eller restaurang kanske. 

Sparhacket stämmer sedan av med Dreamskortet veckovis om du gjort några köp från den valda kategorin. Har du hållit fingrarna i styr belönas du genom att det automatiskt sparas en valfri summa till drömmen. Bra jobbat! 

Sugen på att testa? Läs mer om Dreamskortet och sparhacken här. 

 

Välj ditt dreamteam

Spara mer med Dreamskortet

Dreamskortets smarta funktioner hjälper dig spara mer pengar och ger till och med pengar tillbaka på gröna köp. Skaffa kortet gratis i appen!

Skaffa kortet i appen