Därför ska du välja Dreams Skuldfri

Med Dreams Skuldfri får du en lägre totalkostnad, smarta sparhack som hjälper dig betala av din skuld snabbare och du har dessutom full överblick över din totala skuld i appen. Det här är tjänsten för dig som vill bli skuldfri snabbare och i slutändan spara pengar på ditt lån.

Aldrig har det varit så enkelt att låna till konsumtion som nu. Fakturor, kreditkortsköp och samlingslån – på 15 år har storleken på våra samlade konsumtionslån ökat till mer än det dubbla. Men med möjligheten att kunna välja att betala senare kommer risken att tappa kontrollen över sin ekonomi och hamna i en dålig spiral av höga lånekostnader och betalningsproblem.

Vad är Dreams Skuldfri?

Det var dessa skrämmande siffror som gjorde att vår nya tjänst kom till. Dreams Skuldfri låter dig refinansiera och samla dina lån och krediter hos Ålandsbanken till en lägre totalkostnad.

Dreams Skuldfri garanterar att du som ny kund får en lägre totalkostnad än vad du har idag och ger dig möjlighet att betala ner skulden i en högre takt – om du vill. Om vi via refinansieringen ​​inte kan erbjuda dig ett samlingslån med lägre totalkostnad, kommer du inte få något erbjudande.

På samma sätt som du använder sparhack i appen för att spara till dina drömmar, kommer du nu även att kunna använda sparhack för att betala ner extra på din skuld och bli skuldfri snabbare (vilket sparar dig pengar i slutändan).

Vad är kundernas erfarenheter av Dreams Skuldfri?

Vi får regelbundet feedback från våra kunder. En del av dem har också valt att dela med sig av hur deras situation var innan och hur den blev efter de refinansierade via oss. Vi har fått lov att dela några av dessa kunders berättelser. Läs om Erik, Linn och André, som alla hade sin unika utgångspunkt och som har lyckats få kontroll över sin skuldsituation med hjälp av Dreams Skuldfri.

I genomsnitt blir en Dreams Skuldfri-kund av med sin skuld två år tidigare gentemot hur deras gamla betalplan såg ut före de refinansierade via oss.

Varför ska du välja Dreams Skuldfri för refinansiering?

Det kommer aldrig att finnas en tjänst som passar alla. Dreams Skuldfri är en tjänst skapad för att hjälpa människor att komma ur skuldfällan, med fokus på att betala av skulderna snabbare – utan extra kostnader. 

Genom att hjälpa dig bli skuldfri tidigare än vad betalningsplanen säger, kommer du spara pengar på både avgifter och räntor som annars tillkommer varje månad. Så sparar man smart tycker vi på Dreams!

Jämför totalkostnad, inte ränta

De flesta aktörer på marknaden har länge drillat konsumenten att enbart leta efter låga räntor på lån och krediter. Det har lett till att de flesta stirrar oss blinda på just räntor och låga månadskostnader – även vid refinansiering.

Det är därför lätt att glömma bort att titta på, och jämföra, vad totalkostnaden faktiskt blir. Att betala en lägre ränta över 6 år kan till exempel vara mycket dyrare än att ha en lite högre ränta men istället få möjligheten att betala av skulden på 3 år.